“Rätikon 40/25”

“Rätikon 40/25”

– Huttentocht naar het verleden en een toekomst als International Mountain Leader –

In bergsportmagazine Hoogtelijn (nr. 5, november 2021) van de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging (NKBV) deel ik mijn verhaal over de onvergetelijke huttentocht die ik in augustus 2020 maakte met Felicia, John en Frank. Dezelfde tocht maakte ik 25 jaar daarvoor met mijn vader Wiet, ik was toen 15 jaar jong. Deze twee verhaallijnen heb ik door elkaar heen laten lopen.

Lees hier het verhaal “Rätikon 40/25” of wordt lid van NKBV en ontvang 5x per jaar het magazine Hoogtelijn. Hoofdredacteur Peter Daalder wil ik hartelijk bedanken voor het publiceren van het verhaal.

Wil je met mij mee op tocht? Dat kan! Voor mijn opleiding tot International Mountain Leader organiseer ik reizen. Er zijn nog plekken beschikbaar om van 12 t/m 16 februari 2022 mee te gaan op sneeuwwandelreis langs (on)bemande berghutten in Oostenrijk en Zwitserland. Neem bij interesse en of vragen contact met mij op.

Veel leesplezier!

Bergwandelgroet, Tim…the Mountain traveler

…mijn berg-wandel-avonturen volg je via www.timvanhelmond.nl & Tim the Mountain traveler.

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *