Contact

Wil jij een meerdaagse bergwandeltocht gaan maken? Maar weet je niet zeker welk gebied aansluit bij jouw ervaring, hoe je zo’n tocht voorbereid en welke uitrusting je nodig hebt? Het weer kan in de bergen snel omslaan, maar daar heb jij in je dagplanning – met alternatieve route(s) – al rekening mee gehouden. Als het weer omslaat, kan oriënteren uitdagend zijn en je weerbaarheid word op de proef gesteld. In de bergen ben je op elkaar aangewezen.

Als International Mountain Leader i.o. begeleid ik tijdens zelf georganiseerde tochten groepen mensen in de bergen, waarbij beleving en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Voor een goede voorbereiding kunnen oefentochten in Nederland gemaakt worden.

 

Ik help graag:

jouw bergwandeltocht af te stemmen op jouw/jullie ervaring én uitdaging;

bij het voorbereiden en uitwerken van jullie meerdaagse (hutten)(wild)(kampeer)tocht;

bij het kiezen van (standaard)uitrusting, wandelschoenen, kleding(lagen), eten/drinken, et cetera.

En, ik deel mijn tips met jou om het betaalbaar te houden en hoe je effectief kunt trainen, zodat je in de bergen echt kunt genieten!

 

Op aanvraag werk ik bergwandeltochten uit, bijvoorbeeld als onderdeel van jouw (gezins)vakantie.

Neem contact op met

Tim… the mountain traveler

In eigen land loop ik streekpaden of dwaal ik door een gebied. Het brengt mij naar de mooiste natuurgebieden. Ik wissel dagwandelingen af met weekenden en overnacht in tent, tarp of ander onderkomen.

Ardennen, Eifel en Ahrtal zijn binnen een paar uur bereikbaar. Schwarzwald, Vogezen, Jura en de Alpen binnen een dag. Bergwandelen, trailrunnen, wielrennen, sneeuwschoenwandelen, cross country skiën, ik ben overal voor in onder het motto:

“Samen ervaringen beleven én delen!”

Schrijf Tim

separator2